Glas

Ønsker man at benytte sig af de velkendte glas fra Danske Ølentusiaster kan disse bestilles i shoppen på forsiden af www.ale.dk ved klik på billedet i højrekolonnen. De leveres i kasser med 6 i hver.

Ønsker du glas af en anden størrelse, eller med et specielt logo, så send en mail til sekretariatet - i god tid inden du skal bruge dem - via mailadressen sekretariat(at)remove-this.ale.dk og bed om et tilbud. 

Rigtige glas er naturligvis de rareste at drikke af, men nogle steder tillader politiet ikke at man benytter glas udendørs. Her kunne plasticglas være en mulighed. Glassene kan fås uden og med logotryk. Uden logo er naturligvis de billigste. Med logo skal man indhente tilbud og der skal bestilles rigtigt mange for at få dem til en fornuftig pris. Ønskes der plasticglas henviser vi til firmaet bag følgende link: www.engropriser.dk.

Plasticglas

Danske Ølentusiaster tilbyder ikke plasticglas. Da Øllets Dag Udvalget næsten hvert år modtager forespørgsler på plasticglas, kan du se nogle links til forskellige leverandører af engangsglas ved at klikke her